panoramica UJI

Identificación

Si os identificáis correctamente, todas las páginas tendrán un fondo gris. Os recomendamos que os desconectéis cuando finalicéis las consultas que requieran autenticación, sobre todo si utilizáis un ordenador público o de uso compartido con otros usuario.

Al desconectaros, todas las páginas del portal tendrán de nuevo un fondo blanco.

Iniciar sesión

Continuar
Acceso con certificado digital
Registrar cuenta con usuario
Cancelar
Continuar

Ayuda para registrar cuenta

He sigut informat de que el Servei d’Informàtica de l’UJI durà a terme el tractament de les meves dades personals d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679.
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable del tractamentUniversitat Jaume I.
Finalitat del tractamentGestió de les altes provisionals al sistema d'autenticació centralitzada de la Universitat Jaume I.
LegitimacióLa legitimació es basa en els Estatuts de la Universitat Jaume I.
DestinatarisLes dades poden ser comunicades a tercers per a finalitats vinculades al tractament.
DretsPot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l'oposició al tractament adreçant-se a la Secretaria General de l'UJI mitjançant el Registre Electrònic (https://ujiapps.uji.es/reg/rest/publicacion/solicitud_generica) o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.
Informació addicionalPot consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades a https://www.uji.es/protecciodades/clausules/?t=U039
Cambia tu clave
Con certificado
Con NIF y móvil
Buzones compartidos de correo
Cambia tu clave
Continuar
Cambia tu clave
Cambiar clave
Este sitio utiliza cookies propias y de terceros para proporcionar una mejor experiencia y servicio. Si continúa la navegación entendemos que usted acepta nuestra política de cookies.
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16