panoramica UJI

Identificació

Si us identifiqueu correctament, totes les pàgines tindran un fons gris. Us recomanem que us desconnecteu quan finalitzeu les consultes que requereixen identificació, sobretot si utilitzeu un ordinador públic o d'ús compartit amb altres usuaris.

En desconnectar-vos, totes les pàgines del portal tindran, de nou, un fons blanc.

Iniciar sessió

Continuar
Accés amb certificat digital
Registrar compte amb usuari
Cancel·lar
Continuar

Ajuda per registrar compte

He sigut informat de que el Servei d’Informàtica de l’UJI durà a terme el tractament de les meves dades personals d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679.
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable del tractamentUniversitat Jaume I.
Finalitat del tractamentGestió de les altes provisionals al sistema d'autenticació centralitzada de la Universitat Jaume I.
LegitimacióLa legitimació es basa en els Estatuts de la Universitat Jaume I.
DestinatarisLes dades poden ser comunicades a tercers per a finalitats vinculades al tractament.
DretsPot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l'oposició al tractament adreçant-se a la Secretaria General de l'UJI mitjançant el Registre Electrònic (https://ujiapps.uji.es/reg/rest/publicacion/solicitud_generica) o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.
Informació addicionalPot consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades a https://www.uji.es/protecciodades/clausules/?t=U039
Canvia la teua clau
Amb certificat
Amb NIF i mòbil
Bústies compartides de correu
Canvia la teua clau
Continuar
Canvia la teua clau
Canviar clau
Aquesta web utilitza cookies própies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16