panoramica UJI

Identificació

Si us identifiqueu correctament, totes les pàgines tindran un fons gris. Us recomanem que us desconnecteu quan finalitzeu les consultes que requereixen identificació, sobretot si utilitzeu un ordinador públic o d'ús compartit amb altres usuaris.

En desconnectar-vos, totes les pàgines del portal tindran, de nou, un fons blanc.

Iniciar sessió

Continuar
Accés amb certificat digital
Registrar compte amb usuari
Cancel·lar
Continuar

Ajuda per registrar compte

M'han informat que el Servei d'Informàtica de l'UJI durà a terme el tractament de les meues dades personals d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable del tractament

Universitat Jaume I.

Finalitat del tractament

Gestió de les altes provisionals al sistema d'autenticació centralitzada de la Universitat Jaume I.

Legitimació

Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Reial decret 3/2010, de 8 de gener, pel qual es regula l'Esquema Nacional de Seguretat en l'àmbit de l'Administració Electrònica.

Destinataris

No se cediran dades a terceres parts, tret que siga obligació legal.

Drets

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l'oposició al tractament adreçant-se a la Secretaria General de l'UJI mitjançant el Registre Electrònic (https://ujiapps.uji.es/reg/rest/publicacion/solicitud_generica) o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.

Informació addicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades a https://www.uji.es/protecciodades/clausules/?t=U046

Canvia la teua clau
Amb certificat
Amb NIF i mòbil
Bústies compartides de correu
Canvia la teua clau
Continuar
Canvia la teua clau
Canviar clau
Pel fet d'accedir als sistemes d'informació i recursos TI de la Universitat Jaume I qualsevol persona està obligada a complir les Normes d'ús dels mitjans informàtics i atendre a les possibles conseqüències del seu incompliment.

Informació i consultes: InfoCampus +34 964 38 7777 | CAU +34 964 38 7400 | Centre de seguretat i privacitat

Aquesta web utilitza cookies própies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16